00:00
00:00
...در حال بارگذاری

مانتی افغان | غذای سنتی و معروف افغانستان

23 بازدید

    گزارش فیلم

    RecipedooonE44سلام به رسپیدونی های عزیزم...ما اومدیم با یکی از غذای های لذیذ افغان که درست کردنش بسیار لذت بخشه اگر از اکسپلور پست ما رو میبینید حتما یک سری به بقیه پست ها هم بزنید ممنون از نگاهتون️آماده سازی️۴۰ دقیقهپخت️۳۰ دقیقهمواد مورد نیاز۱ پیمانه ماست۱ قاشق چایی خوری سیر له شده۴ الی ۵ قاشق غذاخوری روغن۱ پیاز متوسط۱ قاشق چایی خوری زنجبیل خرد شده۱ قاشق چایی خوری زردچوبه۱.۵ قاشق غذاخوری رب گوجه½ قاشق چایی خوری نمک یا به اندازه دلخواه١ پیمانه لپه پخته شده½ پیمانه آب٢ الی ٣ قاشق غذاخوری روغن۵٠٠ گرم گوشت چرخ کرده۱.۵ قاشق چایی خوری زنجبیل و سیر له شده۶ پیاز متوسط١ قاشق غذاخوری فلفل سیاه۱ قاشق چایی خوری فلفل قرمز۱ قاشق چایی خوری پودر گشنیز١ قاشق چایی خوری ماسالا½ قاشق چایی خوری نمک یا به دلخواه۴ پیازچه½ پیمانه نعنا خرد شده½ پیمانه گشنیز خرد شده٢ پیمانه آرد١ قاشق چایی خوری نمک½ پیمانه آب یا به اندازه ای که خمیر نیاز داشته باشهروش تهیهماست و سیر له شده رو مخلوط میکنیم. بهتره که از ماست همزده پرچرب استفاده کنید.پیاز خرد شده رو در روغن تفت میدیم تا طلایی بشه؛ زنجبیل ، زردچوبه، رب گوجه فرنگی و نمک رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم. لپه پخته شده و آب رو بهش اضافه میکنیم. درش رو میبندیم و اجازه میدیم ۶ الی ۸ دقیقه بپزه.گوشت چرخ کرده رو در روغن تفت میدیم تا آبش گرفته بشه. زنجبیل و سیر له شده و پیاز خرد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم؛فلفل سیاه ، فلفل قرمز، پودر گشنیز، پودر ماسالا و نمک رو اضافه میکنیم و باز هم تفت میدیم. پیازچه خرد شده، نعنا و گشنیز رو اضافه میکنیم و درش رو میبندیم و اجازه میدیم ۴ الی ۵ دقیقه بپزه.بریم سراغ درست کردن مانتی ها خوشکلموننمک رو با آرد مخلوط میکنیم. آب رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر یکدست بشه؛روی خمیر رو سلفون میکشیم و اجازه میدیم 20 دقیقه استراحت کنه. خمیر رو ورز میدیم تا نرم و لطیف بشه خمیر رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم و با وردنه به نازکی ۲ الی ۳ میلی متر پهن میکنیم. اضافه های خمیر رو میبریم تا به شکر مربع در بیاد. خمیر مربعی شکل رو به چهار قسمت مربعی دیگر تقسیم میکنیم. لبه های مربع های کوچیک رو با آب خیس میکنیم و مواد گوشتی رو وسط خمیر میریزیم. لبه های خمیر رو جمع میکنیم و به هم میچسبونیم و در آخر فشار میدیم تا محکم بشه.آب رو در قابلمه میریزیم تا جوش بیاد. سبد بخار پز رو در قابلمه قرار میدیم و سطحش رو به روغن آغشته میکنیم؛ مانتی هارو روی سبد بخار پز قرار میدیم و درش رو میبندیم و اجازه میدیم20 دقیقه بپزه.و حالا با سس ماست، لپه پخته شده و مواد گوشتی مانتی های قشنگمون رو سرو می کنیم.نوش جان️Credit: @foodfusionpk