00:00
00:00
...در حال بارگذاری

خورش خلال بادام

30 بازدید

    گزارش فیلم
    Sargol Sargol 6 دنبال کننده

    خورش خلال کرمانشاهی زمان پخت :حدود ۴ ساعت مواد لازم(برای۵نفر) : گوشت گوساله بدون چربی ۱ کیلو خلال بادام درختی نیم کیلو زرشک سیاه ۵۰ گرم رب گوجه فرنگی ۲قاشق سر پر غ پیاز متوسط ۵ عدد یا کوچک ۱۰ عدد لیمو عمانی ۵ الی ۷ عدد روغن .زردچوبه.نمک.آب به مقدار لازم گوشت را به اندازه حبه های قند خورد میکنیم (ترجیحامکعب مانند) ،پیاز هاراخلال میکنیم ،گوشت را داخل قابلمه ریخته بدون روغن کمی تفت میدهیم تا آبش گرفته بشه ،روغن را می ریزیم بعد از داغ شدن روغن پیاز را اضافه میکنیم و باهم سرخ میکنیم زردچوبه و نمک و رب گوجه را اضافه میکنیم و به تفت دادن ادامه میدیم وقتی احساس کردیم که خوب سرخ شدن آب را اضافه میکنیم وقتی به جوش آمد لیمو عمانی ها رو اضافه میکنیم و درب قابلمه رو میزاریم تا حدود ۳ ساعت با شعله ی ملایم بپزد ،حالا زعفران سائیده شده را اضافه میکنیم و میزاریم حدود نیم ساعت دیگه بپزد و ۲۰ دقیقه قبل از خاموش کردن شعله و کشیدن خورش زرشک را اضافه میکنیم خورش اعیانی و خوشمزه ی ما آماده است .نوش جان #خورش_خلال