00:00
00:00
...در حال بارگذاری

آموزش چوروس (قسمت سوم)

10 بازدید

    گزارش فیلم

    آموزش چوروس https://www.narmilahop.com مواد لازم: کره ۸۰ گرم آب ۱ پیمانه شکر ۱ .ق.غ نمک ۱ پینچ آرد ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد وانیل نصف ق.ج مخلوط شکر و دارچین به مقدار لازم شکلات تخته ای ۵۰ گرم #طرزتهیه : آب کره شکر نمک رو حرارت ملایم میزاریم وقتی شروع به جوشیدن کرد آرد رو اضافه می کنیم و مداوم هم میزنیم تا به شکل خمیر در بیاد( روی حرارت کم )با لیسک خمیر رو باز و بسته می کنیم تا در ظرفمون جمع بشه یا به اصطلاح( داغ زدن )خمیر را داخل کاسه می ریزیم و بازش میکنیم تا ولرم بشه تو این فاصله سه تا تخم مرغ وانیل رو میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد تو سه مرحله به خمیرمون اضافه می کنیم و هر مرحله با همزن دستی یا برقی خوب هم میزنیم تا کاملا جذب خمیر بشن تا خمیر نهایی لطیف و چسبنده و کشدار بشه بعد تو قیف با ماسوره شکوفه می ریزیم و تو روغن نسبتاً داغ به طول ۱۰ یا ۱۲ سانتی متر با کمی فاصله از هم کاملاً سرخشون میکنیم با (حرارت متوسط) وقتی سرخ شدن رو دستمال آشپزخانه میذاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه وداخل مخلوط شکر و دارچین میزنیم و کنار سس شکلات سرو می کنیم