00:00
00:00
...در حال بارگذاری

آشپزی : مربای زغال اخته

11 بازدید

    گزارش فیلم
    123paz 123paz 12 دنبال کننده

    این مربا با هسته درست می شود و باید زغال اخته را ترجیحا در یک قابلمه لعابی بریزیم و لا به لای آن شکر ریخته و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم. بعد از اینکه میوه ها آب انداخت و شکر حل شد آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کم کم بپزد و قوام یابد. روی مربا هنگام پختن کف می کند که باید این کف با قاشق گرفته شود تا مربا شفاف شود. وقتی مربا به غلظت لازم رسید آن را از روی حرارت برمی داریم و بعد از خاموش کردن وانیل و آب لیمو را داخل آن می ریزیم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا خنک شود.