00:00
00:00
...در حال بارگذاری

کیک کافی شاپی با شکلات تلخ

4 بازدید

    گزارش فیلم
    Cakeyousef Cakeyousef 166 دنبال کننده

    دستوالعمل در کپشن. این دستورالعمل مخصوص کسانیه که عاشق کیک شکلاتی و تلخ هستند. . . مواد مصرفی: . تخم مرغ 2 عدد شکرقهوه ای. 190 گرم (1پیمانه) شکر سفید. 80 گرم (1/2 پیمانه) آرد 120 گرم (1 پیمانه ) روغن مایع. 100 گرم (1/2پیمانه) پودر کاکائو. 60 گرم (3/4 پیمانه) شیر. 200 گرم. (1پیمانه) سرکه 1 قاشق غذا خوری بکینگ پودر1 قاشق غ خ سرخالی نمک نصف قاشق چای خوری آب جوش 70 گرم (1/2 پیمانه ) پودر قهوه یا نسکافه 1 قاشق غدا خوری شکلات تبلتی تلخ 50 گرم . قالب مناسب سایز 18 تا 22 . حرارت فر 170 درجه مهلت پخت 50 تا55 دقیقه . نکات مهم . شیر و سرکه رو در ابتدا مخلوط کرده و 5 دقیقه استراحت میدید تا اسیدی شود علت استفاده از آب جوش برای حل شدن نسکافه هست و حتما باید بعد حل شدن اجازه بدید هم دمای محیط شود. از قهوه دم شده میتوان جایگزین نسکافه حل شده استفاده کرد قهوه دم شده طعم بهتری دارد به سلیقه خودتون میتونید شکلات تلخ رو از دستور حذف کنید و یا جایگزین شکلات نوتلا یا شیری استفاده کنید. جهت آشنایی بیشتر با دوره ها وارد پیج دوم شوید . ._________________________________ آدرس پیج دوم @cake_yousef_com ._________________________________ . لیست دوره های آموزشی آنلاین ._________________________________ پکیج آنلاین آموزش کیک سازی از پایه . . (سطح دوره مبتدی و نیمه حرفه ای) ._________________________________ پکیج آنلاین فوندانت پایه. . (سطح دوره مبتدی نیمه حرفه ای) ._________________________________ پکیج آنلاین دکور خامه . (سطح دوره نیمه حرفه ای و حرفه ای ) ._________________________________ پکیج آنلاین آموزش شکلات کاری . . (سطح مبتدی و نیمه حرفه ای) ._________________________________ پکیج آنلاین کیک بوتیکی . (سطح حرفه ای ) ._________________________________ پکیج آنلاین فوندانت پیشرفته . (سطح دوره حرفه ای ) ._________________________________ پکیج آنلاین شیرینی خشک . (سطح دوره مناسب تمامی افراد ) _____________________________ پک آموزش ماسوره کاری (اولین کتاب ماسوره کاری در ایران ) . (سطح دوره مبتدی تا نیمه حرفه ای ) . آدرس وبسایت www. cakeyousef. com .