00:00
00:00
...در حال بارگذاری

دسر خوشمزه

21 بازدید

    گزارش فیلم
    Ashpazi_saeedeh Ashpazi_saeedeh 0 دنبال کننده

    آرزو میکنم «نشد که بشه» های زندگیتون به صفر برسه با این دسرهای خوشگل و خوشمزه، از مهموناتون پذیرایی کنید دوستان عزیزم، اگه از اکسپلور مهمان ما هستین، خوشحال میشم که برای دیدن سایر آموزشهای رایگان، این پست رو لایک و سیو کرده و پیج ما رو فالو کنید مواد لازم برای ۱۲ عدد دسر تکنفره برای لایه سفید: یک بسته ژله آلوورا یک لیوان آب جوش یک لیوان شیر برای ژله بستنی رولی: ۳ بسته ژله به رنگ دلخواه ۳/۴ لیوان آب جوش به ازای هر بسته ژله ۶۰ گرم بستنی وانیلی به ازای هر بسته ژله نکته: به ازای هر بسته ژله، ۵ عدد ژله رولی خواهید داشت(یعنی هربسته برای ۵ شات مناسب هست) برای لایه شفاف: یک بسته ژله آلوورا دو لیوان آب جوش طرز تهیه @samaneh.maddahi برای لایه سفید، ابتدا ژله آلوورا و آبجوش را کامل ترکیب کنید و روی بخار کتری یا داخل مایکرو اجازه بدین تا ذرات ژله کاملا حل شه. بعد بزارید کاملا خنک شه و سپس شیر رو اضافه کنید. مراقب باشین شیر سرد رو به ژله داغ اضافه نکنید وگرنه شیر میبره. ژله را داخل شات ها ریخته و در یخچال قرار بدید تا ژله ببنده. برای ژله بستنی رولی، پودر ژله و آبجوش را کامل ترکیب و حل کنید، بعد بستنی رو به ژله گرم اضافه کنید و خیلی کم و آروم در حدی که بستنی آب شه هم بزنید. داخل سینی های ۲۰ در ۳۰ رو مرطوب کرده، کیسه فریزر پهن کرده و چرب کنید. حالا ژله بستنی رو داخل سینی ریخته و اجازه بدین نیم ساعت یا نهایتا ۴۰ دقیقه در یخچال بمونه نه بیشتر. بعد برش داده و رول کنید. ژله بستنی های رول شده را داخل شاتها و روی لایه سفید بچینید. حال لایه شفاف رو که ترکیبی از ژله آلوورا و آبجوش هست و کامل خنک شده را داخل شاتها ریخته و شات ها را داخل یخچال قرار دهید تا کامل ببنده. نوش جان برای بازدید از پستهای دیگر پیج اشپزی سعیده، به جمع ما بپیوندید: @ashpazi_saeedeh @ashpazi_saeedeh #ژله#ژله_رولی#ژله_بستنی#ژله_بستنی_رولی#ژله_بستنی_گل#ژله_تکنفره#دسر_تکنفره#ژله_تک_نفره#دسر_تک_نفره#دسر_رولی#ژله_لیوانی#ژله_رولی_لیوانی#ژله_رنگی