00:00
00:00
...در حال بارگذاری

پای سیب هلندی | عصرانه | دسر میوه

13 بازدید

    گزارش فیلم

    RecipedooonE47 سلام امروز با آموزش یک پای سیب خیلی خوشمزه در خدمتتون هستیم... ممنون میشم از پست با لایک کردن حمایت کنید.کل زمان آماده سازی️۶۰ دقیقهآماده سازی️۳۰ دقیقهپخت️۳۰ دقیقه۵ عدد سیب (کوچک یا متوسط)۱ لیوان شکر سر خالی۱ قاشق چایخوری دارچین۱ لیوان گردو (اختیاری)۱لیوان کشمش (اختیاری)۲۵۰ گرم کره حیوانینصف لیوان ماست(ترجیحا پر چرب)۱ لیوان سر خالی پودر شکر(شکر آسیاب شده )۲عدد تخم مرغ۲قاشق غذاخوری نشاسته۵ گرم وانیل۱ قاشق چای خوری بیکینگ پودر۴.۵ لیوان آرد (کنترل شده اضافه بشه) طرز تهیه ️پوست سیب هارو میگیریم و با تیغه ی درشت رنده می کنیم نوع سیب به خودتون بستگی داره میتونید از هر رنگ و نوعی که دوست دارید استفاده کنید و حتی میتونید به صورت ترکیبی از سیب زرد و قرمز استفاده کنید.️تو مرحله رنده کردن باید یکم عجله کنید چون سیب ها پلاسیده میشن.️سیب های رنده شده رو روی حرارت قرار میدیم و یک لیوان شکر رو بهش اضافه میکنیم؛ شروع میکنیم به هم زدن و وقتی که آب سیب ها گرفته شد دارچین رو اضافه میکنیم و وقتی مخلوط شد میزاریم کنار تا سرد بشه.️کره و پودر شکر رو با هم مخلوط میکنیم(کره باید به دمای محیط رسیده باشه)وقتی به بافت کِرِمی رسید تخم مرغ، ماست، نشاسته، وانیل، بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.️نشاسته میتونه نشاسته گندم یا نشاسته ذرت باشه فرق نداره.آرد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم. آرد رو به اندازه ای اضافه کنید که به بافتی که در فیلم میبینید برسه.️حواستون باشه که اصلا خمیر رو زیاد ورز ندین تا جایی که خمیر یکدست بشه کافیه.️قالبمون رو با کره چرب میکنیم میتونین با روغن مایع یا مارگارین چربش کنین؛ از خمیر رو توی طرف پهن میکنیم جوری که همه جای قالب (کف و دیواره ها) رو بپوشونه؛ فرمون رو روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنیم تا کاملا گرم بشه.️میتونی به مخلوط سیب گردو و کشمش اضافه کنین اما کاملا اختیاریه؛ موادمون رو روی خمیر پخش میکنیم.️به باقی مانده ی خمیر آرد اضافه میکنیم که کمی سفت بشه و بتونیم رندش کنیم.️بهتر هستش برای نیم ساعت تو یخچال بزارین تا سفت بشه و بعد رندش کنین.️خمیر رو روی قالبمون رنده میکنیم؛ قالب رو برای نیم ساعت در فر قرار میدیم؛ روی تارتمون پودر شکر یا قند میریزیم و برش میدیم و سرو میکنیم.️میتونین از میوه های دیگه یا مارمالاد هم استفاده کنید.Credit:@alewturken34