00:00
00:00
...در حال بارگذاری

آموزش پنیر خانگی

136 بازدید

    گزارش فیلم
    Cooking_goli Cooking_goli 203 دنبال کننده

    مواد لازم شیر ۶لیتر سرکه ۶قاشق غذاخوری آب ۶قاشق نمک برای مزه،نمک برای طعم دادن شیر را به جوش بیاورید ،بزارید ولرم بشه ،چربی آنرا بگیرید دوباره شیر را تقریبا به جوش بیاورید اما نزارید بجوشه،سرکه را با آب ریخته وهم بزنید.اب پنیر را آبکش کرده و مواد را با آبکش منتقل کنید و یک ظرف صاف و سنگین را روی آن قرار دهید و بگذارید بیست دقیقه به همان صورت بماند .من دوست دارم لبه های پنیر کمی شور باشد ،به همین دلیل به آب پنیر نمک اضافه میکنم و پنیر را به مدت پنج ساعت در آن میگذارم ،میتوانید پنیر را در آب پنیر و یا فقط در کیسه نگهداری کنید.