00:00
00:00
...در حال بارگذاری

طرز تهیه و دستور پخت پیتزا

6,548 بازدید

    گزارش فیلم
    فالو =فالو parmis فالو =فالو parmis 887 دنبال کننده

    پیتزای گرم مستقیم از فر با پیتزایی که می خرید قابل مقایسه نیست.شما می توانید آزادانه پوششی را که می خواهید تغییر دهید ،سس پیتزا که با گوجه فرنگی تازه درست می شود باعث خوشمزه شدن آن می شودنان کرکی و نرم است.خمیر پیتزا تخمیر شده و می توان آن را به صورت منجمد نگهداری کرد (بیش از 3 ماه)می توانید سس گوجه فرنگی درست کنید و از آن به عنوان سس اسپاگتی استفاده کنید.همچنین خوب است که هنگام ساختن مقدار زیادی بدست آورید.واقعاً بهتر از خرید و خوردن است ، بنابراین حتما یک پیتزای خانگی درست کنید.*** توزین مقیاس (گرم) ، قاشق برنج (قاشق غذاخوری) ، قاشق چای خوری (قاشق چایخوری) وزن است.[1 بشقاب پیتزا با قطر 27 سانتی متر (10 اینچ)]خمیر پیتزا -150 گرم آرد نان نمک -3 گرم (تخت 1 ثانیه) -6 گرم شکر (تخت 2 تایی) مخمر خشک فوری 4 گرم (مخلوط 1tsp) -90 گرم آب گرم -10 گرم روغن زیتون (1 قاشق غذاخوری). سس گوجه فرنگی -410 گرم ، 3 گوجه فرنگی متوسط -1/3 پیاز خرد شده -1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده -1 قاشق غذاخوری پونه کوهی (قابل تهیه است) -1 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده (ریحان خشک می شود) -40 گرم (4 قاشق غذاخوری) روغن زیتون -30 گرم (3 قاشق غذاخوری) سس گوجه فرنگی (قابل حذف است) -1-2 پیمانه نمک (اختیاری) -1 قاشق چایخوری شکر (اختیاری) -فلفل سیاه بالا -210 گرم پنیر موزارلا -پیاز خرد شده -فلفل دلمه ای سبز -ذرت شیرین -پپرونی -زیتون سیاه نکته -اگر سس گوجه فرنگی حذف شود ، طعم تازه و سالمی دارد و اگر سس گوجه فرنگی اضافه شود ، مزه آن عمیق تر است. -در صورت حذف سس گوجه فرنگی ، نمک را مزه دار کرده و طعم ترش را با شکر تنظیم کنید. -اگر سس گوجه فرنگی اضافه شود ، حتی بدون نمک و شکر نیز خوشمزه است. -از مواد مورد نظر مانند میگو ، گوشت بو داده و مرغ برای روکش استفاده کنید.# دستور پیتزا# دستور پخت پیتزا# دستور سس گوجه فرنگیدستور تهیه # سس پیتزا#پیتزای پپرونی# پیتزای خانگی