00:00
00:00
...در حال بارگذاری

طرز تهیه ماهی سوخاری با سس زرشک

12 بازدید

    گزارش فیلم
    شرکت گلستان شرکت گلستان 276 دنبال کننده

    طرز تهیه ماهی سوخاری با سس زرشک آرد، زردچوبه و چاشنی ماهی گلستان را در یک ظرف با هم مخلوط کنید. به دو طرف فیله های ماهی نمک، گرانول فلفل سیاه و سیر بزنید و بعد آن ها را در مخلوط آرد، زردچوبه و نمکی که آماده کردید بزنید و در تابه سرخ کنید. برای سس زرشک کنار غذا، دو عدد پیاز را نگینی خرد کنیدو بدون روغن در تابه تفت دهید تا پیازها کاملا نرم شوند و تغییر رنگ بدهند. بعد در یک غذاساز یا مخلوط کن پیازها را با روغن زیتون، شیره خرما یا رب انار، نمک و آب لیموترش تازه و یک پیمانه زرشک مخلوط کنید و کنار ماهی سرو کنید. نوش جان