00:00
00:00
...در حال بارگذاری

طرز تهیه ماهی مرکب | کالاماری با بهنام رستمی

18 بازدید

    گزارش فیلم
    آشپزی آشپزی 67 دنبال کننده

    بعد از آموزش پختن لابستر یا شاه میگو ، امروز با طرز تهیه ماهی مرکب ، کالاماری یا ماهی اسکویید در خدمتتون هستم. طرز تهیه این خورشت خیلی شبیه به واویشکای گیلانی هستش و شاید بشه گفت با ذائقه ی ایرانی سازگاری بیشتری داره. به نکات پختن ماهی مرکب که توی ویدیو گفتم دقت کنین ، ماهی مرکب رو زیاد نپزین که سفت و لاستیکی نشه و مراحل مزه دار کردن گوشت رو طی کنین تا چشیدن طعم خوبی رو تجربه کنین. ماهی مرکب یکی از ماهی های صادراتی محبوب ایرانه که غذاهای پرخاصیتی که باهاش درست میشه بیشتر مختص شرق آسیا هستن. امیدوارم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید. مقدار مواد لازم برای 2 الی 3 نفر: فیله ماهی مرکب : 300 گرم پیاز درشت 2 عدد سیر 2 حبه فلفل تند یک عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی 3 عدد نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه، پودر لیمو عمانی به مقدار لازم چوب دارچین یک عدد. تا حالا ماهی مرکب خوردین؟ نظرتون در مورد طعم این غذا چیه؟ شما کدوم غذای دریایی رو بیشتر دوست دارین؟ #ماهی_مرکب #ماهی #غذای_دریایی #خورشت