00:00
00:00
...در حال بارگذاری

طرز تهیه کالزونه

13 بازدید

    گزارش فیلم
    شرکت گلستان شرکت گلستان 276 دنبال کننده

    مواد لازم برای تهیه ی کالزونه ️ آب ولرم ۲۰۰ میلی لیتر ️ مایه خمیر یک قاشق مرباخوری ️ آرد سفید گندم گلستان دو پیمانه ️ نمک یک قاشق چایخوری ️ روغن زیتون یک قاشق غذاخوری ️ پیازچه ۳۰۰ گرم ️ فلفل سبز ۲ عدد ️ گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم ️ چاشنی اسپاگتی گلستان ۱ قاشق مرباخوری ️ سس سالسا ۲ قاشق غذاخوری ️ پنیر موزارلا و پارمسان به میزان دلخواه طرز تهیه مایه خمیر را با آب ولرم حل کنید و برای نیم ساعت کنار بگذارید. آرد، نمک و روغن زیتون را در یک ظرف نسبتا گود بریزید و کم کم مخلوط آب و خمیرمایه را به آن اضافه کنید و شروع به ورز دادن خمیرکنید. خمیر باید 15دقیقه ورز داده شود تا به دست شما نچسبد. سپس روی خمیر را با یک پارچه تمیز پوشانده و در یک محیط نسبتا گرم به مدت دوساعت استراحت دهید. پیازچه ها را ریز خرد کنید با کمی روغن زیتون در تابه تفت دهید. گوشت چرخکرده را به تابه اضافه کنید و پس از تغییر رنگ گوشت چاشنی اسپاگتی گلستان و نمک را به آن اضافه کنید. خمیر را روی یک سطح صاف آردپاشی شده به صورت دایره ای بازکنید. روی خمیر سس سالسا بریزید. تکه های پنیر موزارلا را روی آن بگذارید. مخلوط گوشت و پیازچه را روی خمیر بریزید و در صورت تمایل فلفل سبز خرد شده روی آن بچینید. در آخر کمی پنیر پارمزان روی مواد بریزید و خمیر را برگردانید. لبه های خمیر را مطابق فیلم بهم بچسبانید. کمی کنجد روی سطح خمیر بپاشید و درون فر از قبل گرم شده با حرارت 220درجه سانتیگراد به مدت 20دقیقه بگذارید. امیدواریم شما هم از این رسپی لذت ببرید. https://www.golestan.com/