00:00
00:00
...در حال بارگذاری

طرز تهیه رولت خامه ای (دنیای طعم و رنگ)

230 بازدید

    گزارش فیلم
    دنیای طعم و رنگ دنیای طعم و رنگ 96 دنبال کننده

    کیک رولت یا رولت سوئیسی از خانواده کیک های اسنفجی است که به صورت نازک با قطری دو تا سه سانت پخته می شود. این شیرینی بعد از خنک شدن با مربا، خامه یا کره رومال شده، و رول می شود. بدون شک رولت خامه ای یکی از شیرین هایی است که در قاب نوستالژی ما جایگاه ویژه ای داره. همیشه توی ویترین قنادی ها رولت خامه ای در رنگ های مختلف خودنمایی می کنه.