طرز تهیه مربای رژیمی گیلانی | خمس انجیر مربای رژیمی گیلانی
119 بازدید
خمس انجیر از انجیرهای مخصوص گیلان تهیه می شود درخت انجیر در تمام نقاط گیلان به طور وحشی و اهلی فراوان یافت می شود بعضی از انواع آن بسیار درشت است که به انجیر سه وقته معروف است مواد لازم انجیر 1 کیلو گرم شکر ¾ لیوان آب نصف لیوان مغز هل کوبیده یک قاشق مرباخوری طرز تهیه انجیرها را می شوییم دم انجیرها را با قیچی می گیریم انجیرها را در یک ظرف می ریزیم و می گذاریم روی آتش ملایم بجوشد با کفگیر چوبی مرتب هم می زنیم تا خوب له شود شکر را با کمی آب جداگانه قوام می آوریم موقع خشک شدن آب انجیر شکر قوام آمده را به آن اضافه می کنیم و باز هم می زنیم تا خوب سفت شود باید مواظب بود ته نگیرد و نسوزد که تلخ شود وقتی که حاضر شد بر می داریم و یک قاشق مغز هل روی آن می پاشیم --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- برای دیدن آموزش های بیشتر کانال ما رو دنبال کنید همچنین میتوانید ما رو در شبکه های اجتماعی زیر دنبال کنید instagram.com/coco.sibzamini https://t.me/cocosibzamini http://cocosibzamini.ir https://www.aparat.com/Coco.sibzamini