00:00
00:00
...در حال بارگذاری

طرز تهیه پنیر موزارلای خانگی بدون مایه ی پنیر و دماسنج

62 بازدید

    گزارش فیلم
    نون سیر | noonesir نون سیر | noonesir 35 دنبال کننده

    (فقط با سه ماده اولیه شیر، سرکه و نمک) طرز تهیه: ابتدا 2 لیتر شیر ترجیحا غیر پاستوریزه و پرچرب را روی حرارت قرار دهید تا به دمای 40 درجه برسد، اگر دماسنج ندارید از دستانتان کمک بگیرید و چند با انگشت خود را داخل شیر ببرید، تا زمانی که حس کنید نزدیک به داغ شدن است و دیگر نمیتوانید دست خود را در شیر ببرید، سپس 40 میلی لیتر سرکه را داخل شیر بریزید، کمی هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید و در ظرف را بگذارید و بگذارید 10 دقیقه بماند، سپس با استفاده از صافی دلمه های پنیر را از آب جدا کنید و در صافی ریز یا پارچه بریزید، با کمک دستان خود به خوبی پنیر را فشرده کنید تا آب آن گرفته شود، در ظرف آب پنیر نمک بریزید، ده ثانیه پنیر را داخل آب نمک قرار داده، سپس خارج کنید و آب پنیر را خوب بگیرید، این کار را 5 بار تکرار کنید، سپس پنیر را داخل آب سرد قرار داده و تا ده بشمرید، مجددا خارج کرده و آب پنیر را بگیرید، این کار را هم دوباره 5 بار تکرار کنید، سپس پنیر را داخل کیسه ای پیچیده و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید، برای نگه داشتن پنیر میتوانید از آب نمک خود پنیر استفاده کنید و پنیر را داخل آب نمک در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.