00:00
00:00
...در حال بارگذاری

طرز تهیه نودل مرغ رامن

8 بازدید

    گزارش فیلم
    شرکت گلستان شرکت گلستان 276 دنبال کننده

    مواد لازم برای تهیه ی نودل مرغ رامن فیله مرغ 200 گرم فلفل سیاه گلستان 1 قاشق چایخوری زنجبیل گلستان نصف قاشق چایخوری گرانول سیر گلستان 1 قاشق چایخوری رب گوجه 3 قاشق غذاخوری سویا سس 3 قاشق غذاخوری پودر پاپریکای گلستان 1 قاشق مرباخوری آویشن 1 قاشق چایخوری نمک ¼ پیمانه پیازچه 100 گرم هاتی نودل با چاشنی مرغ 2 بسته ️طرز تهیه فیله های مرغ را به صورت مکعبی خردکنید و آن ها را با گرانول فلفل سیاه، زنجبیل و گرانول سیر مزه دار کنید. با کمی روغن زیتون مرغ ها را سرخ کنید. رب گوجه فرنگی، سویا سس، چاشنی نودل، پاپریکا و آویشن و نمک (مقدار کمی شوری سویا سس را در نظربگیرید) را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و روی مرغ های در حال سرخ شدن بریزید و کمی بعد پیازچه های خرد شده را روی مرغ ها بریزید. هاتی نودل را در آب جوش آماده کنید و به مواد درون تابه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. نوش جان