00:00
00:00
طرز تهیه شوید واویشکا غذای اصیل و سنتی گیلانی
19 بازدید
آشپزی 67 دنبال کننده
خوبیه شوید واویشکا اینه که توی هر شهری که باشین خیلی راحت میتونین این غذای اصیل گیلانی رو درست کنین و لذتش رو ببرید؛ چون مواد لازمش همه جا در دسترسه مواد لازم برای سه الی چهار نفر: مرغ: نیم کیلو (بهتره در ابعاد جوجه کبابی خردش کنین) شوید خشک: ۱/۵ قاشق غذاخوری تخم مرغ : ۲ الی ۳ عدد آبغوره: ۲ قاشق غذاخوری پیاز : ۱ عدد سیر: ۳+۳ حبه نمک و فلفل و زردچوبه. اینم بگم که به جای آبغوره میتونین از آبلیمو یا آب نارنج هم استفاده کنین. سیر رو هم زیاد تفت ندین تا عطرش بیشتر حس بشه. و در آخر اینکه این غذا آبدار نیست؛ هرچند بعضیا هم شوید واویشکا رو آبدار درست میکنن. حالا به نظرتون شمالیا این غذا رو با برنج میخورن یا با نون؟ #واویشکا