00:00
00:00
طرز پخت قارچ شکم پر
790 بازدید
DIGIKOT 25 هزار دنبال کننده
سس گوشت: پیاز: ۲ عدد سیر: ۳-۴ حبه گوشت چرخ کرده: ۸۰ گرم پاپریکا: ۱ قاشق جای خوری تخم گشنیز: ۱ قاشق جای خوری نمک: ۱ قاشق جای خوری فلفل سیاه: نصف قاشق جای خوری رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای: ۱ قاشق غذاخوری . قارچ (بزرگ) لیمو ترش پنیر پیتزا فر با دمای ۲۳۰ درجه (که از قبل داغ شده) به مدت ۱۰ تا ۱۳ دقیقه.