00:00
00:00
...در حال بارگذاری

کوشری | غذای مصری | koshari

7 بازدید

    گزارش فیلم

    RecipedooonE50سلام سلااام تو روخدا آهنگ رو دارید؟؟؟ هیچ ربطی نه به غذا داره نه به من بریم سراغ معرفی غذا، کوشری یه غذای خیلی ساده ی مصریه و واسه وقتایی که دلتون یه چیز جدید میخواد به شدت مناسبه ️آماده سازی️۱۵ دقیقهپخت️۱۵ دقیقهمواد مورد نیاز۱ قاشق غذاخوری پودر زیره۱ قاشق چایی خوری پاپریکا½ قاشق چایی خوری جوز هندی½ قاشق غذاخوری گشنیز۱ قاشق چایی خوری فلفل قرمز۱ قاشق چایی خوری دانه فلفل سیاه۴ الی ۵ گوجه فرنگی بدون پوست۱ پیاز متوسط خرد شده۱ قاشق چایی خوری سیر له شده½ قاشق چایی خوری نمک یا به اندازه دلخواه١ چوب دارچین٢ برگ بو١ قاشق چایی خوری دانه فلفل خرد شده۳ الی۴ قاشق غذاخوری آب۱.۵ پیمانه برنج خیس شده۲ پیمانه آب۱ قاشق چایی خوری نمک یا به اندازه دلخواه۱.۵ پیمانه عدس پخته۱ پیمانه ماکارونی پخته۱ پیمانه نخود پختهمقدار دلخواه پیاز سرخ شدهزیره، پاپریکا، جز هندی، گشنیز، فلفل قرمز، دانه فلفل سیاه خرد شده رو مخلوط میکنیم؛ گوجه های بدون پوست رو با غذاساز پوره میکنیم.گرفتن پوست گوجه:پس از شستن گوجه فرنگی، باچاقو یک بعلاوه سطحی در انتهای گوجه فرنگی ایجاد کنید و آن را تا بخش دم ادامه دهید؛ آب را به جوش آورید و گوجه فرنگی ها را به مدت 30 تا 60 ثانیه در آن قرار دهید.به کمک یک قاشق آنها را از خارج کرده و داخل ظرف آب سرد بیندازید. بعد از یک دقیقه پوست گوجه فرنگی ها به راحتی جدا میشود.پیاز رو سرخ میکنیم تا نیمه شفاف و سبک بشه و بعد سیر له شده رو اضافه میکنیم. از ترکیب ادویه هایی که آماده کردیم اضافه میکنیم. نمک، چوب دارچین، برگ بو و پوره گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم. پنج دقیقه تفت میدیم درادامه دانه فلفل قرمز خرد شده و آب رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم 10 تا 15 دقیقه روی حرارت کم بپزه.روغن و برنج خیس شده رو در قابلمه میریزیم و ۵ دقیقه هم میزنیم؛ ادویه ها ، آب و نمک رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم با حرارت متوسط رو به کم برنجمون خوب بپزه و در آخر در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم بکشه .برنج، عدس پخته، ماکارونی پخته، نخود پخته ، سس گوجه و پیاز سرخ شده رو روی هم دیگه میچینیم؛ غذای ما آماده سرو کردنهنوش جانCredit:@foodfusionpk