00:00
00:00
...در حال بارگذاری

کبه لبنانی | غذای معروف عربی | افطار ماه رمضان

16 بازدید

    گزارش فیلم

    RecipedooonE46سلام سلااام...ما اومدیم با یکی از خوشمزه ترین غذاهای لبنان،کُبه ی لبنانی... برای افطار درستش کنید و لذت ببرید کل زمان آماده سازی️۴۵ دقیقهآماده سازی️۲۵ دقیقهپخت️۲۰ دقیقه️مواد مورد نیاز برای خمیر️۲۰۰ گرم بلغور ( دانه متوسط)۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده گوسالهزیرهنمکادویه کاری۱ عدد پیاز بزرگ️مواد مورد نیاز مغز کُبه️۱۰۰ گرم گوشت چرخ شده گوساله۱ عدد پیاز١ حبه سیرزیره۱ قاشق غذاخوری دانه کاج(قابل حذف)روغنادویه کارینمکفلفل سیاهنعناع خشک️آماده سازی️۱) ¼ فنجان آب را در یک کاسه به بلغور اضافه کنید. (این کار فقط برای خیساندن است ) به مدت 10 الی 15 دقیقه اجازه دهید که خوب خیس بخوره.۲)پیاز درشت خرد شده رو به بلغور های خیس خورده اضافه می کنیم و مواد رو در غذا ساز قرار میدییم اینقدر با غذا ساز مخلوط می کنیم که پیاز کامل با بلغور ها مخلوط شود ؛ گوشت چرخ شده رو به بلغور ها اضافه می کینم و اینقدر ورز میدیم تا یک خمیر یکدست و قابل شکل گرفتن داشته باشیم.۳)برای آماده کردن مواد گوشتی داخل کُبه پیاز نگینی خرد شده رو سرخ میکنیم سیر وادویه ها رو اضافه کرده و تفت میدیم تا عطرشون بلند شه و در آخر گوشت رو می ریزیم و باز هم تفت میدیم تا کاملا پخته بشه.۴)مهمترین و البته جذاب ترین مرحله درست کردن کُبه این مرحله هستش، دستاتون رو با آب سرد مرطوب کنید کمی از خمیر بردارید و مثلِ فیلم حفره ای رو درون اون ایجاد کنید با مواد گوشتی حفره رو پر کنید و در آخر حفره رو ببنیدید و به کُبه شکل بدید. اگر در حین کار خمیر به دستتون چسبید باز هم دستتون رو مرطوب کنید.۵)در آخرین مرحله کُبه ها رو در روغن داغ خوب سرخ کنید تا طلایی رنگ بشن.نوش جونتون️Credit:@Aashpazi.com