00:00
00:00
...در حال بارگذاری

ماسالای جیگر / 123پز

5 بازدید

    گزارش فیلم
    123paz 123paz 12 دنبال کننده

    آماده سازی مواد اولیه: جگر : 250 گرم پیاز : 1 عدد چاشنی سیر و زنجفیل : 1.5 قاشق غذا خوری ماست : 2/1 پیمانه روغن : 4/1 پیمانه پودر فلفل : 1 قاشق غذا خوری زردچوبه : 4/1 قاشق چای خوری پودر تخم گشنیز : 2/1 قاشق چای خوری نمک : 2/1 قاشق چای خوری ادویه گرام ماسالا : 4/1 قاشق چای خوری گشنیز خرد شده:به مقدار لازم طرز تهیه: جگر را به تکه های ۲ یا ۳ سانتی خرد کنید و ۴ تا ۵ دقیقه در آب بجوشانید، سپس آبکش کرده و بشویید یک تابه گود برداشته، روغن و پیاز نازک ورقه شده را ضافه کرده و سرخ کنید. سپس پودر زرد چوبه و کمی آب به آن اضافه و مواد را در روغن تفت دهید سپس خمیر زنجفیل و سیر، پودر فلفل و پودر گشنیز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید جگر، نمک و ماست زده شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید و 8/1 پیمانه آب به آن اضافه کنید. به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بپزد در آخر تمامی ادویه های پودری، برگ گشنیز خرده شده را اضافه کنید. با زنجفیل باریک و دراز خرد شده، غذا را تزیین و سرو کنید