00:00
00:00
...در حال بارگذاری

ساندویچ مخصوص بوقلمون روز شکرگزاری مونیکا همراه با سس گریوی و سس کرنبری

51 بازدید

    گزارش فیلم
    نون سیر | noonesir نون سیر | noonesir 35 دنبال کننده

    مواد لازم برای تهیه ساندویچ مخصوص مونیکا: برای سس گریوی 3 قاشق غذاخوری کره 3 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره 1/2 پیمانه عصاره بوقلمون 1 قاشق چایخوری. آویشن 1 قاشق چایخوری. رزماری نمک فلفل سیاه برای سس مایونز 1/2 پیمانه مایونز 2 قاشق غذاخوری سس خردل 2 قاشق چایخوری جعفری 1 قاشق چایخوری. آویشن 1 قاشق چایخوری. پیازچه برای ساندویچ 9 برش نان سفید ، تست شده 400 گرم بوقلمون ، قطعه قطعه شده 1 پیمانه پوره سیب زمینی 1 پیمانه سس کرنبری کاهو برای سس گریوی: کره را آب کنید، آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید، تا طلایی شود، به آن عصاره بوقلمون را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود، نمک، فلفلل و آویشن و رزماری را اضافه کنید و هم بزنید برای سس مایونز: سس مایونز را با ادویه ها مخلوط کنید نان ها را تست کنید، یک لایه نان را به سس گریوی آغشته کنید یک لایه نان قرار دهید، روی آن سس مایونز بزنید، کاهو را قرار دهید، بوقلمون ها را روی کاهو، سپس پوره سیب زمینی، سپس سس کرنبری، نان آغشته به سس گریوی را قرار دهید و همین ترکیب را مجددا بچینید و نان را روی آن قرار دهید سس کرنبری: ۲۵۰ گرم کرنبری تازه یا یخ زده (می توانید از ۱۰۰ گرم کرنبری خشک شده که برای ۱۰ تا ۳۰ دقیقه در آب جوش خیسانده شده استفاده کنید.) 3.4 پیمانه شکر نصف پیمانه آب پرتقال نصف پیمانه آب آب، آب پرتقال و شکر را درون یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت متوسط بجوشانید. اکنون کرنبری ها را اضافه کنید، به جوش بیاورید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر بجوش آورید تا زمانی که کرنبری ها بپزند و نرم شوند.