00:00
00:00
...در حال بارگذاری

آموزش کنسرو کردن غذا برای مسافرت با تمام نکات

24 بازدید

    گزارش فیلم
    آشپزی با سمیه آشپزی با سمیه 2 دنبال کننده

    سلام دوستای خوبم، از اون جایی که فصل گرما اومده و مسافرت ها شروع شده، بهتره که خودتون غذای آماده و سالم و خوشمزه رو کنسرو کنین و وقتی از خرید، دریا یا تفریح برمیگردین غذاتون آمادست.دیگه نیاز نیست وقتتونو زیاد برای آشپزی یا دنبال رستوران گشتن بگذرونین. از سفرتون لذت ببرین:) نکات مهم: حتما حتما حتما از سالم بودن شیشه و در شیشه اطمینان داشته باشید. شیشه ها رو قبل از استفاده برای میکروب زدایی میتونید داخل قابلمه که توش آب ریختید بزارید و ده دقیقه روی گاز بزارید تا بجوشه. اگر میخواید غذا رو داغ داغ داخل شیشه بریزید، حتما قبلش یه مقدار آب گرم داخل شیشه بریزید و خوب تکون بدید تا سرد و گرم نشه و نترکه و آب رو خالی کنید و شیشه رو خشک کنید و غذاتون رو داغ داغ داخلش بریزید و درش رو محکم با دست ببندید و بلافاصله برعکس کنید و بزارید دو ساعت برعکس بمونه. اگر هم غذاتون خنک شده، میتونید داخل شیشه بریزید و درش رو محکم ببندید و بزارید داخل قابلمه و تا نیمه شیشه ها، قابلمه رو آب کنید، قابلمه رو روی گاز بزارید و وقتی به جوش اومد تقریبا نیم ساعت اجازه بدید تا داخل آب بمونند. بعد از نیم ساعت از قابلمه بیرون بیارید. حتما حتما بعد از کنسرو کردن با دست امتحان کنید ببینید میتونید در شیشه رو باز کنید یا نه، اگر با دست باز شد یعنی کنسرو نشده، ولی اگر باز نشد یعنی کنسرو شده. برای استفاده باید زیر در شیشه چاقو یا قاشق بندازین تا هوا بره داخلش و به راحتی با دست باز بشه.