00:00
00:00
...در حال بارگذاری

پای سیبی که عاشقش میشی!

18 بازدید

    گزارش فیلم
    عطاری مطاری عطاری مطاری 4 دنبال کننده

    طرز تهیه خمیر پای که خیلی ساده و آسون هست. آرد سفید دو پیمانه (250 گرم) کره سرد 110گرم (1 و 1/2 پیمانه) آب سرد یک چهارم پیمانه نمک 1 قاشق مرباخوری برای شروع اول نمک رو به آرد اضافه می کنیم. نمک بهتره از انواع نمک های ریز باشه چون قراره همراه آرد از الک رد بشه و اگر دونه های درشتی داشته باشه از سوراخ های الک رد نمیشه. حالا نمک و آرد رو با هم با هم ویسک (با همزن دستی مخلوط) می کنیم و دو تا سه بار از الک رد می کنیم. حالا کره رو به صورت مکعب های کوچیک در میاریم و به آرد اضافه می کنیم. سرد بودن تکه های کره یکی از نکاتی هست که باید رعایت کنیم. حالا با سر انگشت هامون سعی می کنیم تا کره رو به خورد آرد بدیم. این عمل رو فقط با سر انگشت و نه همه دست انجام میدیم چون نباید حرارت دست به کره ها منتقل بشه و اون ها رو نرم و خمیری کنه. وقتی کره ها رو به خورد آرد دادیم مخلوط باید شبیه به خرده نان بشه. اصلاً احتیاجی به ورز دادن نداره چون کره به روغن میفته و خمیر کیفیت خودش رو از دست میده. حالا یک چهارم پیمانه آب که تقریباً معادل چهار قاشق سوپ خوری هست رو به خمیر اضافه می کنیم. بعد ار اینکه آب سرد رو اضافه کردیم، خمیر رو در حد یکدست شدن ورز می دیم تا کاملاً منسجم بشه. سپس خمیر رو داخل یک کیسه نایلونی یا در محافظ غذا می پیچیم و برای یکساعت داخل یخچال بهش استراحت می دیم. بعد از گذشتن این مدت اجازه می دیم تا خمیر به دمای آشپزخونه برسه. بعد روی تخته با کمک وردنه به صوررتی که از قطر قالب تارت بزرگتر باشه پهن می کنیم. طرز تهیه مواد چای سیب 7 تا 8 سیب 1/2 فنجان (100 گرم) شکر قهوه ای روشن یا تیره 1/2 فنجان (100 گرم) شکر 1/4 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده هل آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی تازه رنده شده 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری کره 1 عدد تخم مرغ