00:00
00:00
...در حال بارگذاری

نظرسنجی دوره لبنیات سنتی-فراساحل نگار

13 بازدید

    گزارش فیلم
    Farasahelnegar Farasahelnegar 1 دنبال کننده

    شروع فرایند تولید همه فراورده های لبنی مانند ماست، پنیر، کره ، خامه ، کشک، سرشیر، شیر پاستوریزه و از شیر می باشد، بنابراین ماده اولیه تمامی لبنیاتی ها شیر حیوان های مختلفی مانند گاو، گوسفند، بز و گاومیش است و کیفیت فراورده های تولید شده به فرایند تولید و میزان چربی شیر و نوع شیر بستگی دارد. به همین دلیل است برخی از ماست ها مانند ماست گاومیش بسیار خوشمزه تر از ماست گاو و گوسفند است پس اگر می خواهید با مراحل تولید محصولات لبنی در یک کارگاه لبنیاتی سنتی آشنا شوید و بدونید برای راه اندازی یک کارگاه فروش لبنیات سنتی چیکار کنید توصیه می کنم این دوره را از دست ندید کسب اطلاع از تاریخ برگزاری پیامک دهید و یا در ساعات اداری تماس حاصل فرمایید حضوری و آنلاین با گواهینامه معتبر زیر نظر مدرس با سابقه 30 ساله نحوه سرمایه گذاری در لبنیات سنتی و راه اندازی مغازه لبنیاتی تعاریف و اصطلاحات تولید لبنیات سنتی بهداشت محصولات لبنی سنتی بهداشت ساختمان تجهیزات مورد نیاز تولید لبنیات سنتی تجهیزات دریافت و نگهداری شیر خام تجهیزات سردکننده تجهیزات حرارت دهی در تولید لبنیات سنتی حداقل تجهیزات مورد نیاز برای تولید سیستم شستشوی در جای تجهیزات کارگاه های تولید فراورده های لبنی انواع شستشو آب و کیفیت آن در تولید لبنیات سنتی خصوصیات مواد گندزدایی کننده مراحل شستشو و نظافت در سیستم در تولید لبنیات سنتی مراحل مختلف شستشوی درجا (CIP) در مسیر پاستوریزاسیون و دیگر ملزومات در تماس با سطوح حرارتی چک لیست بازرسی بهداشتی از مراکز تولید و عرضه فراورده های لبنی سنتی انواع پنیر تولید انواع ماست دوغ سنتی ایران کشک سنتی ایران قره قروت در تولید لبنیات سنتی کره سنتی روغن زرد در تولید لبنیات سنتی سایر محصولات لبنی سنتی در صورت عدم پاسخگویی در تایم غیر اداری لطفا پیام دهید دوره لبنیات سنتی گواهینامه معتبر جهت اخذ مجوز و تسهیلات بانکی دوره لبنیات سنتی دوره لبنیات سنتی با مدرک آموزش دوره لبنیات www.farasahelnegar.com 02186037906 09126625703