00:00
00:00
...در حال بارگذاری

طرز تهیه کیمچی (پروبیوتیک طبیعی گیاهی) جایگزین ترشی_توضیحات رابخوانید

7 بازدید

    گزارش فیلم
    kanizezahra kanizezahra 434 دنبال کننده

    کیمچی نوعی پروبیوتیک گیاهی است که برای افزایش عمر و سلامتی بسیار موثر است و در کشور کره تولید میشود برای تهیه سس آن حتما باید آب را با آرد برنج و کمی نمک و نوک قاشق شکر بگذاریم کمی بپزد. نکات مهم: به جای کاهو چینی میتوانید کلم برگ سفید بریزید حتما کاهو چینی یا کلم را بعد از آب انداختن بشورید تا نمک اضافی از بین بره برای سس: یک پیاز (قابل حذفه) چند حبه سیر پاپریکا یک قاشق فلفل قرمز زنجبیل یک نوک قاشق شکر با فرنی برنج یک پیاله کوچک( اب و ارد برنج که بپزید تا سفت شه) ادویجات را میتوانید حتی ایرانی استفاده کنید . چون تو ی تخمیر فقط سبزیجات و آرد برنج بسیار مهم است. حتی میتوانید گلپر و تخم گشنیز بریزید. برای کسانی که مشکل با تندی دارند میتوانند پاپریکا که شیرینه استفاده کنید یا اصلا استفاده نکنند. نکات مهم:سرکه ممنوعه. ابلیمو ممنوعه. طعم ترش این ترشی حاصل تخمیره و رشد باکتریهای مفید برای روده است. حاصل پروبیوتیک گیاهی است پس به هیچ عنوان سرکه و آبلیمو استفاده نشود. دو روز یا سه روز با در بسته در جای تاریک مثل کابینت نگهدارید بعد دو یا سه روز آن را توی بخچال بذارید و بعد از پنج روز الی یک هفته میتوانید مصرف کنید و بخورید. نوش جان #تغذیه_سالم #طب_سنتی #کیمچی