00:00
00:00
...در حال بارگذاری

پاستا پنه گوجه ای | پاستا پنه تند فلفلی

2 بازدید

    گزارش فیلم

    RecipedoonE52سلاام به رسپیدونی های عزیزمامشب میخوایم با هم یک پاستا پنه ی جذاب درست کنیم که طعم متفاوتی با اکثر دستورهای پاستا داره ترکیبی از طعم لذیذِ خامه، فلفل وگوجه️کل زمان آماده سازی️ ۲۵ دقیقهآماده سازی️۱۵ دقیقهپخت️۱۰ دقیقه️مواد مورد نیاز برای یک نفر️۱ لیوان پاستا پنهنمک یک قاشق چای خوری برای استفاده در آب پاستا۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون (یا هر روغنی که شما استفاده می کنید )۱ قاشق غذاخوری سیر رنده یا پوره شدهنصف یک پیاز متوسط که نگینی خرد شده۳ قاشق غذاخوری رب گوجه۱ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاهنمک به مقدار لازم¼قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز۴قاشق غذاخوری خامه + ۳ قاشق غذاخوری شیر½ قاشق غذاخوری کره¼لیوان آبپنیر موزارلا به مقدار دلخواهبرگ ریحان و پرک فلفل قرمز به مقدار دلخواه برای تزیین️پاستا ها رو در آبی که به جوش اومده میریزیم و بهش یک قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم و حدود ۱۳_۱۴ دقیقه میپزیم.️برای سس پاستا سیر رو کمی در روغن تفت میدیم سپس پیاز رو اضافه کرده و دوباره کمی تفت میدیم؛ رب گوجه رو اضافه کرده و ۳-۴ دقیقه با باقی مواد در روغن سرخ میکنیم.️پرک فلفل قرمز، پودر فلفل سیاه و نمک و پودر فلفل قرمز رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.دوستان عزیز اگه با تندی مشکل دارید میتونید پودر فلفل قرمز و پرک فلفل قرمز رو حذف کنید. سس این پاستا تند هستش و به درد کسانی میخوره که عاشقِ فلفل و تندی ان️۴قاشق غذاخوری خامه + ۳ قاشق غذاخوری شیر رو که با هم ترکیب کردیم به مواد گوجه ای اضافه کرده و مخلوط می کنیم.️کره رو به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا کره کاملا ذوب شود سپس آب رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا سسمون یکدست بشه حالا پاستا پنه های جذاب رو به سس اضافه میکنیم و در آخر کمی پنیر موزارلا روی پاستاها میریزیم و هم می زنیم این مرحله کاملا اختیاریه اگر پنیر ندارین هیچ اشکالی نداره.️حالا پاستامون رو در ظرف مورد نظرمون میریزیم و با هر چیزی که دوست داریم تزئین می کنیم. ما از برگ ریحان و پرک فلفل قرمز استفاده کردیم️Credit: @harshitakitchen