00:00
00:00
...در حال بارگذاری

ماکارونی پاستا

29 بازدید

    گزارش فیلم

    طرز تهیه پاستای فیوره با سس کدو حلوایی مواد لازم پاستای فیوره : 200 گرم کدو حلوایی: 200 تا 300 گرم آویشن: 1 قاشق چایخوری نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه: به مقدار لازم سیر: 1حبه استاک سبزیجات: 4/1 پیمانه پیاز: 1عدد روغن مایع: 1 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی: 4/1 پیمانه سرکه سفید: 1 قاشق چایخوری پنیرپارمزان: مقداری برای تزئین طرز تهیه پاستای فیوره با سس کدو حلوایی 1- پاستا را مطابق دستور پخت روی بسته بپزید 4/1 آب پاستا را نگهدارید سپس آبکش نمایید. 2- پیاز و سیر را در روغن داغ تفت داده تا طلایی شود 3- سپس کدوحلوایی را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید رب گوجه فرنگی را اضافه کرده کمی تفت دهید. 4- آب پاستا، استاک سبزیجات، سرکه را اضافه و حرارت را زیاد کنید. 5- نمک، فلفل، آویشن را اضافه کنید تا سس غلیظ شود. حرارت را کم کنید. 6- در آخر پاستا را به سس اضافه کرده، در ظرف دلخواه ریخته با پنیر پارمزان تزئین کنید. 7- نوش جان