00:00
00:00
...در حال بارگذاری

کیک خیس | طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

3,592 بازدید

    گزارش فیلم

    RecipedoonE41 کل زمان آماده سازی️۴۵ دقیقه آماده سازی️ ٢٠دقیقه پخت️ ٢۵صدقیقه 4 تخم مرغ 1 لیوان پر شکر دانه ریز 1 لیوان شیر نصف لیوان روغن 1 و ¼ قاشق چای خوری وانیل 3 قاشق غذاخوری کاکائو الک شده 1.5 لیوان آرد 2 قاشق غذاخوری نشاسته گندم 2.5 قاشق چای خوری بکینگ پودر برای سس؛ 1 لیوان آب 1 لیوان شیر نصف لیوان شکر دانه ریز 1.5 قاشق غذاخوری کاکائو 1 قاشق غذاخوری روغن حدود 3 تا 4 دقیقه تخم مرغ هاروبا همزن برقی می زنیم تا رنگ تخم مرغ ها روشن بشه(کرم رنگ). عزیزای من حتما توجه کنید که تخم مرغ در دمای محیط باشه وگرنه کیک مون خوب پف نمیکنه این نکته برای همه ی کیک ها صدق میکنه. یک لیوان شکر رو اضافه می کنیم؛حدود ۷ تا ۸ دقیقه هم می زنیم تا شکر حل بشه و موادمون به رنگ سفید در بیاد. با اضافه کردن یک لیوان شیر ، نصف لیوان روغن و وانیل به هم زدن ادامه می دهیم. ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ، ١/۵ لیوان آرد ، ٢ قاشق غذاخوری نشاسته گندم و بکینگ پودر رو که دو بار الک کردیم به مواد اضافه میکنیم و ۱ تا ٢ دقیقه دیگر هم میزنیم تا مواد مخلوط شود. یادتون باشه که مواد خشک رو باید الک کنیم که خمیر کیکمون یکدست ویکنواخت بشه و کیکمون خوب پف بکنه مراقب باشید بعد از اضافه کردن مواد خشک زیاد هم نزنید؛ در حدی که مواد مخلوط بشه کافیه. خمیر کیکمون که خوب مخلوط شده رو توی ظرفی که با روغن چرب کردیم ، میریزیم . کیک رو در فر 190 درجه ای که از قبل گرم شده، حدود 25 دقیقه می بپزیم. توجه کنید که مدت زمان پخت بستگی به نوع فرتون داره پس حتما کیکتون رو با خلال دندون یا سیخ چوبی چک کنید اگه چیزی به خلال دندون چسبیده بود یعنی هنوز کیک ما آماده نیست ولی اگر مواد کیک به سیخ یا خلال نچسبید یعنی کیک ما آمادست حتما از ۱۰ یا ١۵ دقیقه قبل از اینکه خمیر کیک رو در فر قرار بدید فرتون رو روشن و گرم کنید. کیک پخته رو از فر درمیاریم و منتظر میمونیم تا حرارت اولیه اش خارج بشه. تو این فاصله ۱ لیوان آب ، ۱لیوان شیر ، ½ لیوان شکر دانه ریز ، ۱.۵قاشق غذاخوری کاکائو و ١ قاشق غذاخوری روغن رو تو قابلمه میریزیم؛ مواد رو مخلوط می کنیم تا زمانی که یکدست بشه. مواد رو روی اجاق با حرارت کم هم میزنیم تا شکر حل بشه. نیازی نیست که سس رو بجوشونیم ، ذوب شدن شکر و گرم کردن سس شکلات کافیه. کیکمون رو به اندازه دلخواه برش می زنیم و با یک خلال دندان سوراخ سوراخ می کنیم. اینجوری کیکمون سس رو به خودش بهتر جذب می کنه سس گرم شدمون رو ، روی کیک ، که حرارت اولیه اش از بین رفته ( سرد نیست) میریزیم. کیکمون رو ۳ الی ۴ ساعت در یخچال استراحت میدیم تا سس آن بهتر جذب بشه -=-=-=-=-=-=-=-= Credit:@nefisyemektarifleri