00:00
00:00
...در حال بارگذاری

شیرینی چوروس اسپانیایی

12 بازدید

    گزارش فیلم
    بانوی فعال بانوی فعال 8 دنبال کننده

    برای آموزش های بیشتر مرا در اینستا دنبال کنید active_lady56@ کپشن مطالعه شود شیرینی چوروس مواد لازم: کره ۶۰ گرم آب ۱ پیمانه شکر ۲ ق غ آرد ۱ پیمانه تخم مرغ ۲،۳ عدد نمک ۱/۴ ق چ وانیل ۱/۲ ق چ طرز تهیه: آب ، شکر ، کره نرم در محیط را درون قابلمه می ریزیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم و مخلوط می کنیم. در ادامه زمانی که مخلوط کره جوش آمد، بلافاصله آرد را اضافه می کنیم، سپس حرارت را ملایم می کنیم. حالا به صورت مداوم مخلوط کره و آرد را هم می زنیم تا به شکل خمیر درآید. در ادامه خمیر را روی حرارت ۲ تا ۳ دقیقه باز و بسته می کنیم تا جمع شود، سپس خمیر را  درون ظرف مناسب قرار می دهیم. در این مرحله اجازه می دهیم خمیر ولرم شود. در ادامه نمک وانیل و تخم مرغ را طی ۲ مرحله به خمیر اضافه می کنیم. با همزن برقی هر مرحله که تخم مرغ را اضافه کردیم هم می زنیم تا تخم مرغ به خورد خمیر برود. تا بافت خمیر یکدست و لطیف شود. در این مرحله مایه چوروس را درون قیف با سر ماسوره ای ستاره می ریزیم، سپس یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم و تا اندازه ای که چوروس ها درون ظرف شناور بمانند روغن می ریزیم. حالا خمیر چوروس را درون روغن سرد با فاصله از هم پایپ می کنیم. روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم چوروس ها کاملا مغز پخت و طلایی شوند. پس از این که چوروس ها پخته شدند آن ها  را از ظرف خارج می کنیم، سپس روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت چوروس ها تا گرم هستن ، درون یک کاسه  مقداری شکر می ریزیم و چوروس ها را درون آن می غلطانیم تا به شکر آغشته شوند.و به همراه سس شکلات سرو کنید. نوش جان