00:00
00:00
آموزش پخت نان در طبیعت
9 بازدید
کوله 22 دنبال کننده
اگر میخوای کمپ چند روزه کنی و نون کهنه نخوری پس بهتره همراه خودتون آرد ببرید . آرد را با کمی آب و نمک آنقدر ورز بدین تا خمیر دیگه به ظرف نچسبه و وقتی خمیر را می کشی کش بیاد و پاره نشه ..این نشانه ها رو دیدی خمیر آماده هست . اگر عجله نداشتی بزار ۶ ساعت خمیر یه گوشه استراحت کنه ولی نه اگر عجله داشتی ۱۰ دقیقه هم کفایت می کنه . بعدش خمیر را به اندازه ظرف پختت جدا کن و رو یه سطح صاف یکم ارد بپاش بعد شروع کن به پهن کردن . ظرفت که داغ شد خمیر پهن شده را بزار داخلش . حواست باشه نسوزه چون زیر ۳۰ ثانیه میپزه . با لایک و کامنت ما را حمایت کنید .