00:00
00:00
...در حال بارگذاری

هات داگ فنری دیدی؟؟؟

18 بازدید

    گزارش فیلم
    darafoods darafoods 18 دنبال کننده

    ️پیشنهاد ما به شما برای درست کردن این غذا هات میت ۹۰ درصد گوشت دارا، است .... خببببب بپردازیم به بحث چالش برانگیز سوسیس . یه باور غلطی که وجود داره اینه که سوسیس نسبت به کالباس به دلیل پخت ناکافی خام بوده و نیازی به پختن و سرخ کردن داره. طبق استاندارد ملی ایران سوسیس و کالباس هر دو به خوبی پخته و دمای مناسب پاستوریزاسیون را طی میکنن. سوسیس رو هم مثل کالباس میتونیم در همون لحظه ی خرید و به همون شکل مصرف کنیم. اما برای خوش طعم شدنش میتونیم هر دو نوع این فرآورده ها رو در مقداری روغن تفت بدیم. هرچند که بهتره حرارت ، زیاد و طولانی مدت نباشه چون نیتریت سدیم افزوده شده به فرآورده های گوشتی در اثر حرارت دیدن خیلی زیاد تبدیل به ترکیبات سمی و سرطان زایی مثل ه نیتروزامین میشه. پس یادتون باشه سوییس رو در حدی تفت بدین که قهوه ای نشه