00:00
00:00
...در حال بارگذاری

آموزش حرفه ای باریستا

6 بازدید

    گزارش فیلم

    کافیشاپ ***************** یکی از قسمت های اصلی در هر گونه خدمات غذایی و نوشیدنی حضور یک باریستای حرفه ای می باشد. این دوره آموزشی بعنوان یک دوره حرفه ای و آکادمیک و پایه ای جهت این دسته از علاقه مندان معرفی و پیشنهاد می گردد. ==================================== موارد آموزش: اصول آکادمیک شناخت قهوه ها و ویژگی ها مفاهیم برشته کاری و طعم های قهوه اصول سابش دانه قهوه و کالیبره کردن و عصاره گیری شیوه کار با دستگاه آموزش روش های تهیه قهوه های کلاسیک بر پایه اسپرسو شیمی شیر و شیوه فوم گیری و نوشیدنی ها بر پایه فوم پایه لاته آرت موج سوم قهوه ها ( قهوه های دمی ) و شیوه دم آوری مدیریت علمی و عملی اصول تجهیز بار گرم و خرید دستگاه های مربوطه افزایش خلاقیت در تولید نوشیدنی ها و ارائه منو اصول اخلاق و رفتار حرفه ای باریستا . ____________________________ ________ مدرس دوره: امین اسد زاده، علی ملازم ، لاله شفیعی __________ تاریخ شروع کارگاه : یکشنبه 28 فروردین تعداد جلسات کارگاه : 5-7 جلسه ساعت کلاس: گروه صبح و عصر شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Workshop . >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) گردشگری: وزارت میراث فرهنگی کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) . ..... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685 ______________