آخرین فیلم ها
کارگاه آموزشی : کوکیز های دکوری "
5 بازدید 4 ماه پیش
کارگاه آموزشی : فالوده و بستنی سنتی شیراز "
2 بازدید 4 ماه پیش
گزارش تصویری آموزش خدمات پذیرایی و تشریفات در ادارات و سازمان ها
6 بازدید 4 ماه پیش
کارگاه آموزشی ادویه شناسی و ترکیب ادویه های بین المللی
3 بازدید 4 ماه پیش
کارگاه آموزشی : بیسکویت ها و کوکیز های مدرن "
4 بازدید 4 ماه پیش
کارگاه آموزشی تولید فراورده های گوشتی (کالباس و ژامبون)
3 بازدید 4 ماه پیش
املت انار گیلان(دستور هفته)
5 بازدید 4 ماه پیش
راهبری سلامتی جهت یک زندگی سالم در سرآشپزان
4 بازدید 4 ماه پیش
کارگاه آموزشی روش های سوخاری کردن"
4 بازدید 5 ماه پیش
کارگاه آموزشی : شکلات و شکلات سازی دست ساز"
10 بازدید 5 ماه پیش
مدیریت علمی تولید غذا (شناخت انواع مرغ و ماکیان در تولیدات غذا و روش پخت)
3 بازدید 5 ماه پیش
تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پور
15 بازدید 5 ماه پیش
عنوان دوره : شناخت انواع روش های سرویس و پذیرایی
5 بازدید 5 ماه پیش
کارگاه آموزشی : انواع تارت و پای بر اساس شیرینی پزی فرانسوی"
4 بازدید 5 ماه پیش
کارگاه آموزشی خوراک های بین المللی مرغ و پرندگان سفید گوشت
6 بازدید 5 ماه پیش
مرغ کاری هندی
7 بازدید 5 ماه پیش
خلاصه ای از آنچه گذشت: ترم دسرهای سنتی ایران (قنادی حرفه ای)
3 بازدید 5 ماه پیش
کنترل حشرات و جوندگان در آشپزخانه و انبار مواد غذایی
9 بازدید 5 ماه پیش