00:00
00:00
...در حال بارگذاری

کارگاه آموزشی: نوشیدنی های سرد (بارتندر و میکسولوژیست)

1 بازدید

    گزارش فیلم

    ______ نکته: تمام اصول بر اساس تهیه نوشیدنی متناسب با فرهنگ غذایی و باور و اعتقادات مذهبی خواهد بود (Soft drinks) *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . مباحث تئوری (تاریخچه و تعاریف و اصطلاحات فنی، تفاوت بارتندر و میکسولوژیست و....) شناخت و اصول و تکنیک های پایه ای تولید انواع دسته نوشیدنی های سرد(شیک ها،گلاسه ها،اسموتی،آیس و گلکسی ها، کوکتل و موکتل ها و سایر دسته های نوشیدنی های سرد شناخت معیار های کیفیت تولید و مزه ها اصول میکسولوژی در کوکتل ها و موکتل ها و نوشیدنی های لایه ای (layered Soft Drinks) شناخت ابزار و تجهیزات و اصول بکارگیری آن (انواع لیوان ها،ظروف و ابزارها و..) شیوه تهیه و تنظیم رسپی کارت و آنالیز اصول گارنیش، ارائه و سرو نوشیدنی ها و زیبائی شناسی سرو آموزش چندین شیوه آماده سازی گارنیش ها( دی هیدراته کردن میوه ها، کارمل های شکری، تزئینات ایزومالتی، تویلیز، bubbles and pears)، تهیه سیروپ های پایه ای اصول تجهیز بار سرد  inنکته اجرایی : دانش پایه و شناخت انواع دسته نوشیدنی های سرد و اصول ترکیب، هماهنگی طعم و سرو این نوشیدنی ها یکی از مهارت های تخصصی این رشته می باشد. این دوره آموزشی بعنوان یک دوره حرفه ای و آکادمیک و پایه ای جهت این دسته از علاقه مندان معرفی و پیشنهاد می گردد. مدرس دوره :امین اسد زاده- لاله شفیعی __________ تاریخ کارگاه :چهارشنبه 18 خرداد 1401 ساعت کلاس: ساعت 15 الی 17 یا صبح ها <a href='https://www.aparat.com/v/sCvTb?t=58'>9:30</a> الی 11:30 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه 1 تلفن: 36540945 09393144872 شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685