00:00
00:00
...در حال بارگذاری

کارگاه آموزشی : کاپ کیک و دکور با فوندانت و خامه

3 بازدید

    گزارش فیلم

    دوره حرفه ای مستر شف و شف اجرائی قنادی INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE BAKERY CHEF COURSE ______ *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . ️آموزش کلیه مهارت های تولیدی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی جهت حصول به تولید حرفه ای روش تهیه دو مدل کاپ کیک کلاسیک شیوه فیلینگ دهی کاپ کیک ها پوشش کاپ کیک با گل های خامه ای ماسوره های سه بعدی پوشش کاپ کیک با فوندانت گلهای شکری و تزئینات شکری کار با مولد ها و استنسیل و....... . نکته اجرایی : در این کارگاه با نکات فنی تزئین کاپ کیک ها فراگیران آشنا خواهند شد. مدرس دوره :لاله شفیعی و علی احمدی __________ تاریخ کارگاه : یک شنبه 25دی 1401 تعداد جلسات کارگاه : 1جلسه کارگاهی ساعت کلاس: ساعت 16 الی 19 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685