00:00
00:00
...در حال بارگذاری

مدیریت علمی تولید غذا (شناخت انواع مرغ و ماکیان در تولیدات غذا و روش پخت)

3 بازدید

    گزارش فیلم

    کارگاه آموزشی پنجم: *************** مجموعه کارگاه های تخصصی مدیریت تخصصی رستوران و مستر شف Restaurant Management Chef course (Hospitality Skills) ______ پاره ای از سرفصل های آموزشی کل دوره: شناخت انواع دسته های مرغ و ماکیان تمایزات بین گوشت سفید و قرمز انتخاب بهترین روش پخت متناسب با نوع گوشت و..... ***************** نکته اجرایی : در مجموعه کارگاه های مدیریت رستوران علاقه مندان به دانش مدیریت یا سرمایه گذاری با شناخت دانش و اصول پایه ای این حرفه قادر به مدیریت و احاطه دانشی و تجربی بیشتر بر امور رستوران یا کافه رستوران خواهند داشت. مدرس دوره: لاله شفیعی __________ تاریخ کارگاه : چهارشنبه 16 آذر 1402 ساعت کارگاه: 16 الی 18 شیوه اجرایی کلاس: حضوری ،مجازی >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685