00:00
00:00
...در حال بارگذاری

شروع کارگاه : آموزش حرفه ای باریستا

3 بازدید

    گزارش فیلم

    کافیشاپ ***************** یکی از قسمت های اصلی در هر گونه خدمات غذایی و نوشیدنی حضور یک باریستای حرفه ای می باشد. این دوره آموزشی بعنوان یک دوره حرفه ای و آکادمیک و پایه ای جهت این دسته از علاقه مندان معرفی و پیشنهاد می گردد. ==================================== موارد آموزش: اصول آکادمیک شناخت قهوه ها و ویژگی ها مفاهیم برشته کاری و طعم های قهوه اصول سابش دانه قهوه و کالیبره کردن و عصاره گیری شیوه کار با دستگاه آموزش روش های تهیه قهوه های کلاسیک بر پایه اسپرسو شیمی شیر و شیوه فوم گیری و نوشیدنی ها بر پایه فوم لاته آرت موج سوم قهوه ها ( قهوه های دمی ) و شیوه دم آوری مدیریت علمی و عملی اصول تجهیز بار گرم و خرید دستگاه های مربوطه افزایش خلاقیت در تولید نوشیدنی ها و ارائه منو اصول اخلاق و رفتار حرفه ای باریستا . ____________________________ ________ مدرس دوره: وحید جوهری نیا، علی ملازم __________ تاریخ شروع کارگاه : : سه شنبه 9مهر 1402 تعداد جلسات کارگاه : 7 جلسه ساعت کلاس: 17 الی 19 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Workshop . >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره: آکادمیک :دانشگاه شیراز (به دو زبان) گردشگری: وزارت میراث فرهنگی کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .