00:00
00:00
...در حال بارگذاری

کارگاه آموزشی خوراک های بین المللی مرغ و پرندگان سفید گوشت

6 بازدید

    گزارش فیلم

    . عنوان دوره : کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی ،فست فود و بیسترو فود INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE ______ *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . شناخت انواع گوشت های سفید و انتخاب بهترین روش پخت روش پستائی و برش گوشت ها سس های بین المللی جانبی سرو خوراک مرغ دو روش سوخاری کردن گوشت مرغ کباب مرغ تکمیل کننده های سرو اصول گارنیش بشقاب غذا تولید کالباس و فراورده های گوشتی کارگاهی و اصول تهیه آن ️و ***************** . نکته اجرایی : خوراک های مرغ و ماکیان یکی از پرطرفدارترین منو غذایی هر فرد و یا رستوران ها می باشد. در این کارگاه آموزشی با انواع روش پخت بین الملل این دسته گوشت ها آشنا خواهیم شد. . مدرس دوره :لاله شفیعی ، شف شیرازی ،شف علی ولی پور __________ تاریخ کارگاه : دوشنبه 13آذر 1402 4جلسه کارگاهی ساعت کلاس: ساعت 16الی <a href='https://www.aparat.com/v/HiW5Y?t=58'>18:30</a> شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه 1 تلفن: 36540945 09393144872 شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685