کارگاه آموزشی تولید فراورده های گوشتی (کالباس و ژامبون)
3 بازدید
. عنوان دوره : کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی ،فست فود و بیسترو فود INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE ______ *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . مرحله تهیه و ویژگی های مواد اولیه اصول کنترل کیفیت مواد اولیه مرحله آماده سازی فارش اصول چرخ کردن گوشت اصول عمل آوری گوشت نمایشی مرحله فرمولاسیون ️و ***************** . نکته اجرایی : بی شک صنعت گوشت و فرآورده های گوشتی یکی از مهم ترین بخش های صنایع غذایی محسوب می شود. امروزه تولید سالم تر این محصولات مورد توجه بیشتر قرار گرفته است. . مدرس دوره :لاله شفیعی __________ تاریخ کارگاه : شنبه 25آذر 1402 1جلسه کارگاهی ساعت کلاس: ساعت 16الی 18 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) گردشگری: وزارت میراث فرهنگی کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685