00:00
00:00
...در حال بارگذاری

کارگاه آموزشی : فالوده و بستنی سنتی شیراز

2 بازدید

    گزارش فیلم

    دوره اصلی : دوره حرفه ای مستر شف و شف اجرائی قنادی -مدیریت کافیشاپ INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE BAKERY CHEF COURSE ترم شیرینی های خشک و تر *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: ️آموزش کلیه مهارت های تولیدی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی موارد آموزش کل دوره: شیوه تهیه خمیر نشاسته فالوده شیوه رشته ریزی شربت فالوده فرایند یخ کردن تهیه مایه بستنی فرایند یخ کردن بستنی نکات تکنیکی مواد اولیه و آماده سازی بهداشت مواد غذایی و نگهداری ..... ***************** . نکته اجرایی : در این کارگاه آموزشی با یادگیری اصول فنی و پایه ای کار فراگیران می توانند خلاقانه به تولید و ایجاد طعم دلخواه نیز بپردازند. مدرس دوره : آقای جوانمردی استاد کار حرفه ای فالوده سنتی شیراز و بستنی __________ تاریخ کارگاه : سه شنبه 12 دی 1402 1جلسه کارگاهی ساعت کلاس: 16 الی 19 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : دانشگاه شیراز (به دو زبان) گردشگری: وزارت میراث فرهنگی کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685