00:00
00:00
...در حال بارگذاری

کارگاه آموزشی ادویه شناسی و ترکیب ادویه های بین المللی

3 بازدید

    گزارش فیلم

    کارگاه آموزشی ادویه شناسی و ترکیب ادویه های بین المللی Spices International Blend Spices . عنوان دوره : کارگاه آموزش حرفه ای مستر شف و شف اجرائی آشپزی ،فست فود و بیسترو فود INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE CHEF COURSE ______ *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . شناخت انواع ادویه ها و هماهنگی بکارگیری با دیگر مواد رایحه و طعم شناسی(14طعم اولیه) و چرخه حسی Sensory Chart ترکیب بیش از 40 ادویه بین المللی الگوی پایه ترکیب ادویه ها جهت خلاقیت در تولید ادویه ها ️قوانین پایه استفاده از ادویه ️تاریخ مصرف ️اشکال ادویه،شیوه طعم دهی به غذا ️ تقلبات ادویه ***************** . نکته اجرایی : ادویه ها غالباً بسته به فرهنگ غذایی ملت ها بعنوان طعم و رایحه دهنده در غذا مورد استفاده قرار می گیرند. شناخت اصولی ادویه ها و ترکیب بندی آنها نقش مناسبی در ایجاد طعم غذا بازی خواهد کرد. دانش ادویه شناسی و بکارگیری آنها یکی از مهارت های آشپزی می باشد. مدرس دوره :لاله شفیعی __________ تاریخ کارگاه : چهارشنبه 6دی 1402 1جلسه کارگاهی ساعت کلاس: ساعت 16الی <a href='https://www.aparat.com/v/hILUf?t=54'>18:30</a> شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه 1 تلفن: 36540945 09393144872 شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685