00:00
00:00
...در حال بارگذاری

کنترل حشرات و جوندگان در آشپزخانه و انبار مواد غذایی

9 بازدید

    گزارش فیلم

    درچرخه تولید موادغذایی حشرات و جوندگان از مهمتریبن عوامل آلودگی و انتقال آلودگی هستند ، لذا کنترل و عدم ورود این موجودات در قسمت تولید غذا و انبار دارای اهمیت می باشد. روش های پیشگیری : رعایت اصول بهداشتی و شستشو و ضد عفونی کردن آشپزخانه و انبار نصب توری جلو پنجره ها و مدخل هوا و توری های در کف شوی آبراه ها جلوگیری از ریخت و پاش مواد غذایی در آشپزخانه و انبار نصب پرده هوا جلو درب انبارها حمل و دفع بهداشتی زباله و بدور از محل تولید غذا و انبار رفع ترک ها و درزها در کف و دیوار آشپزخانه و انبار رعایت بهداشت فضای بیرونی طراحی و بهینه سازی فضای آشپزخانه و انبار و تأسیسات و جلوگیری از لانه گزینی حشرات استفاده از حشره کش های برقی مجاز در فضای تولید و انبار تله گذاری در مناطق مختلف اطراف ساختمان در صورت لزوم . تألیف: لاله شفیعی جهت مطالعه کامل مقاله به وبسایت موسسه قسمت مقالات مراجعه کنید: www.aftabparse.com خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. با آفتاب پارسه ..... . نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید: تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ - ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید: @aftabeparse .