00:00
00:00
...در حال بارگذاری

کارگاه آموزشی : انواع تارت و پای بر اساس شیرینی پزی فرانسوی

4 بازدید

    گزارش فیلم

    دوره اصلی : دوره حرفه ای مستر شف و شف اجرائی قنادی -مدیریت کافیشاپ INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE BAKERY CHEF COURSE ترم شیرینی های خشک و تر *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: ️آموزش کلیه مهارت های تولیدی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی موارد آموزش کل دوره: انواع خمیر های تارت (3نوع اصلی خمیر: شُرت کراست،شُرت برد،فلن، بریزه یا فونسه و. ) گلت پای و دکور روی آن شیوه انتخاب و کاربرد انواع فیلینگ مناسب شیوه بکارگیری قالب ها و تجهیزات پخت نکات ریز و تکنیکی جهت حصول به نتیجه مناسب ***************** . نکته اجرایی : پای و تارت یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین موارد شیرینی پزی می باشند. تنوع بکار گیری انواع خمیر در این دو شیرینی خاص و متفاوت می باشد. در این کارگاه آموزشی با یادگیری اصول فنی و پایه ای کار همیشه و با تغییر شکل و مدل ها بر اساس خلاقیت زمانی و با تغییر فیلینگ ها و میوه ها قادر به تولید حرفه ای این دسته از دسرها و شیرینی ها خواهید بود. مدرس دوره : لاله شفیعی __________ تاریخ کارگاه : یک شنبه 12آذر 1402 2جلسه کارگاهی ساعت کلاس: 16 الی 19 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : دانشگاه شیراز (به دو زبان) گردشگری: وزارت میراث فرهنگی کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685