00:00
00:00
...در حال بارگذاری

کارگاه آموزشی: نوشیدنی های سرد (بارتندر و میکسولوژیست)

1 بازدید

    گزارش فیلم

    COURSE ______ نکته: تمام اصول بر اساس تهیه نوشیدنی متناسب با فرهنگ غذایی و باور و اعتقادات مذهبی خواهد بود (Soft drinks) *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: . مباحث تئوری (تاریخچه و تعاریف و اصطلاحات فنی، تفاوت بارتندر و میکسولوژیست و....) شناخت و اصول و تکنیک های پایه ای تولید انواع دسته نوشیدنی های سرد(شیک ها،گلاسه ها،اسموتی،آیس و گلکسی ها، کوکتل و موکتل ها و Cold Brews و.... شناخت معیار های کیفیت تولید و مزه ها اصول میکسولوژی در کوکتل ها و موکتل ها و نوشیدنی های لایه ای (layered