00:00
00:00
...در حال بارگذاری

کارگاه آموزشی : شکلات و شکلات سازی دست ساز

10 بازدید

    گزارش فیلم

    . کارگاه آموزشی : شکلات و شکلات سازی دست ساز دوره اصلی : دوره حرفه ای مستر شف و شف اجرائی قنادی -مدیریت کافیشاپ INTERNATIONAL MASTER EXECUTIVE BAKERY CHEF COURSE ترم شیرینی های خشک و تر *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: ️آموزش کلیه مهارت های تولیدی از پایه تا پیشرفته جهت تسلط علمی و عملی موارد آموزش کل دوره: متدهای کنترل دمائی انواع شکلات(tempering method) کار با شکلات ریل(Real Chocolate) شکلات بن بن شیوه قالب گیری شکلات طراحی سطحی شکلات کار با رنگ های مخصوص شکات و ایربراش Chocolate Bar Trifle Caramel مباحث شناخت انواع شکلات و کاکائو (از مزرعه تا کارگاه) و ***************** . نکته اجرایی : در این کارگاه آموزشی با یادگیری اصول فنی و پایه ای کار با انواع شکلات قادر به تولید حرفه ای خواهید بود. مدرس دوره : لاله شفیعی __________ تاریخ کارگاه : یک شنبه !9 آذر 1402 2جلسه کارگاهی ساعت کلاس: 16 الی 19 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Demo-Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره: دانشگاهی : دانشگاه شیراز (به دو زبان) گردشگری: وزارت میراث فرهنگی کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه ۱ تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685