نسخه آزمایشی
نسخه آزمایشی
نخست
دیکشنری آبادیس
دسته بندی ها
کارتون و انیمیشن
فیلم
آموزشی
بازی
مذهبی
موسیقی
ورزشی
زندگی
اخبار
تبلیغات
حیات وحش
طنز و تفریحی
تماس باما
پخش همه
آموزشی
49 فیلم
49 فیلم
save playlist
shuffle play
share post
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
دنبال کن
۴۸ نمایش
۵ ساعت پیش
1
01:13
آموزش کرم وانیلی و سس قهوه
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
2
00:49
کارگاه آموزشی : " نان های لایه ای (هزارلایه)و دانمارکی"(Danish Mille-feuille)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
3
00:50
گزارش تصویری کارگاه پای و تارت
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
4
00:58
مربای زنجبیل آموزش هفتگی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
5
00:32
انواع تقلبات غذایی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
6
00:50
گزارش تصویری کارگاه شیرینی پزی فرانسوی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
7
00:58
دست پیچ پای سیب
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
8
00:36
مسیر موفقیت در خدمات غذایی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
9
00:47
میگو زنجبیلی دستور هفته
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
10
00:36
خوراک های تکس-مکس Tex-Mexچیست؟
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
11
00:47
سوپ بروکلی و تره فرنگی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
12
00:46
شناخت انواع لیمو
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
13
00:44
گزارش تصویری ترم بار سرد
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
14
00:37
طرز تهیه کوفته برنجی دستور هفته
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
15
00:55
کارگاه آموزشی انواع سوشی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
16
00:36
کارگاه اصول انتخاب و خرید ظروف رستوران
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
17
00:20
کارگاه مجازی کوکیز شکلات فندقی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
18
00:54
طرز تهیه نان حلقه گیسباف
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
19
00:46
شناخت انواع لیمو
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
20
00:52
گزارش تصویری ساندویچ و اسنک ها
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
21
00:50
5گام اولیه در طراحی آشپزخانه صنعتی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
22
00:45
ساندویچ مدیترانه ای
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
23
00:56
گزارش تصویری کارگاه انواع سوپ
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
24
00:58
کارگاه آموزشی بیسکویت و کوکیز های مدرن و دکوری
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
25
00:53
کیک سبزیجات
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
26
00:58
نان لواش (دستور هفته)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
27
00:50
گذر تاریخی آش ایرانی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
28
00:49
آموزش آش مرجی دشته باش (دستور هفته)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
29
00:55
مؤثرترین روش یادگیری مهارت آشپزی و قنادی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
30
00:41
آموزش حلقه دستمال سفره
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
31
00:58
کارگاه شیریین پزی فرانسوی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
32
00:53
از مهر تا مهرگان(سفره مهرگان)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
33
00:59
ویژگی جذب مشتری در رستوران،فست فود،کافیشاپ
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
34
00:39
خامه قنادی و مینارین چیست
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
35
00:42
قهوه معطر با طعم سیب
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
36
00:52
ماکارونی و پنیر Mac
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
37
00:46
کاربرد انواع طبقات فر در پخت و پز
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
38
00:59
روش هایتیز کردن چاقو های آشپزخانه
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
39
00:43
حلوای مقراضی(مسقطی لار)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
40
00:35
نوشیدنی خنک هندوانه(موکتل هندوانه)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
41
00:49
تخته های آشپزخانه و کاربرد آنها
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
42
00:59
گزارش تصویری از کارگاه صبحانه های بین المللی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
43
00:59
شناخت انواع فلفل
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
44
00:59
صبحانه های کلاسیک ملل جهان
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
45
00:59
صبحانه های کلاسیک ملل جهان
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
46
00:59
صبحانه های کلاسیک ملل جهان
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
47
00:59
صبحانه های کلاسیک ملل جهان
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
48
00:45
آموزش هفتگی سالاد خوش طعم خیار
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
49
00:59
همه چیز در مورد بیسکویت
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
50
00:59
پیشینه پخت غذا در ایران
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
51
00:58
معرفی فراگیران موفق مؤسسه
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
52
01:00
کارگاه آموزشی نوشیدنی های سرد(بار سرد)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
53
00:48
کارگاه آموزشی موج سوم قهوه ها،نسل سوم قهوه ها (قهوه های دمی)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
54
00:45
آیس هلو(نوشیدنی تابستانه)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
55
00:20
کارگاه آموزشی اصول تجهیز بار گرم
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
56
00:54
گزارش تصویری آشپزی اقوام ایرانی آشپزی کردی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
57
00:59
آموزش آشپزی آذری
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
58
00:42
آموزش ماکارون
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
59
00:59
آموزش نان های حجیم ونیمه حجیم
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
60
00:53
کیک شکلاتی آلمانی(دستور هفته)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
61
00:56
نکات سلامتی در افزایش متابولیسم بدن
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
62
00:55
کارگاه آموزش افزایش فروش با تغییر مدل کسب و کار
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
63
00:59
آموزش بیسکویت ها و کوکیز ها
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
64
00:58
ترم آشپزی(استیک ها و خوراک گوشت قرمز)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
65
00:59
آشپزی اقوام ایرانی(مبحث سوم : آشپزی،شیرینی و دسرهای کرمانشاه و کردستان )
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
66
00:55
افزایش فروش با تغییر مدل کسب و کار
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
67
01:02
دوره افزایش فروش با تغییر مدل کسب و کار
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
68
00:34
فلافل مصری
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
69
00:56
آشپزی ملل(آشپزی عثمانی،ترکی)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
70
00:58
مربا، ژلی ها، کرم فیلینگ توت فرنگی،تمشک، توت سیاه،...
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
71
00:45
آشپزی اقوام ایرانی(آشپزی گیلان جلسه ای)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
72
00:31
دستور هفته (اسموتی طالبی)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
73
00:59
شناخت انواع قالب های آشپزی و شیرینی پزی قسمت ششم
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
74
00:45
آشپزی اقوام ایرانی(آشپزی گیلان)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
75
00:59
خلاصه ای از آنچه گذشت: آشپزی اقوام ایرانی (آشپزی شیراز)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
76
00:47
علائم استاندارد شستشوی پارچه، رومیزی،پرده و لباس
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
77
00:55
شناخت انواع قالب های آشپزی و شیرینی پزی قسمت ششم
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
78
00:59
آشپزی،شیرینی و دسرهای گیلان-شهرباران
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
79
00:59
گزارش تصویری قنادی حرفه ای (شیرینی های سنتی ایران )
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
80
00:53
آموزش قوانین شستشوی منسوجات پارچه ای در رستوران و هتل
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
81
00:59
گزارش تصویری آشپزی حرفه ای (ترم خوراک خوراک های ملل و سبک های آشپزی مختلف)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
82
01:00
آموزش جلسه ای آشپزی شیراز
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
83
00:59
گزارش ترم قنادی حرفه ای (شیرینی های سلامت )
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
84
00:58
20 قانون طلائی آرئیدن بشقاب غذا(گارنیش)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
85
00:58
کارگاه آموزشی شکلات سازی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
86
00:31
اصول گارنیش بشقاب غذا
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
87
00:56
کارگاه آموزشی اصول تجهیز رستوران،کافیشاپ،فست فود
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
88
00:25
سمبوسه مکزیکی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
89
00:59
گزارش ترم مرغ و ماکیان بهمن99
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
90
00:41
آموزش هفتگی (کیک طلائی چینی)بدون فر
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
91
01:00
گزارش تصویری دوره جامع شیرینی پزی(فرانسوی،تارت،شیرینی لایه ای و...)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
92
00:45
شناخت انواع قالب های شیرینی پزی قسمت 5
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
93
00:51
رولاتینی (رول بادمجان ایتالیایی)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
94
00:39
شربت نارنج(سیروپ نارنج)
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
95
00:45
شناخت انواع قالب های شیرینی پزی
/Aftabeparse
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر
افزودن به صف
تماشا در زمانی دیگر