00:00
00:00
...در حال بارگذاری

کارگاه آموزشی: سیروپ سازی و گارنیش های لیوان نوشیدنی

1 بازدید

    گزارش فیلم

    .. عنوان دوره اصلی : بار سرد(بارتندری و میکسولوژی) *************** پاره ای از موارد آموزش کل دوره: اصول تئوری و مفاهیم پایه نوشیدنی ها اصول گارنیش آموزش چندین شیوه آماده سازی گارنیش ها (bubbles and pears) تهیه سیروپ های پایه ای دی هیدراته کردن میوه ها کارمل های شکری و تزئینات ایزومالتی تویلیزو گیپورهای تزئینی شیوه تهیه و تنظیم رسپی کارت و آنالیز اصول گارنیش، ارائه و سرو نوشیدنی ها و زیبائی شناسی سرو شیوه برش میوه ها جهت گارنیش شناخت انواع یخ ها کار با تاپیوکا  inنکته اجرایی : هنر آرائیدن لیوان های نوشیدنی یکی از مهارت های پایه هر بارتندر یا میکسولوژیست می باشد. در این کارگاه موارد تزئین آماده سازی و در تولید و ارائه انواع نوشیدنی بکار خواهند گرفت. مدرس دوره :امین اسد زاده __________ تاریخ کارگاه :چهار شنبه 21 -24 اردیبهشت 1401 ساعت کلاس: ساعت 15 الی 17 یا صبح ها <a href='https://www.aparat.com/v/mhUYn?t=44'>9:30</a> الی 11:30 شیوه اجرایی کلاس: عملی، حضوری نحوه آموزش دوره: Workshop >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان)  گردشگری: وزارت میراث فرهنگی  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان) .... جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید. نشانی ما: چمران - محمودیه - کوچه 1 تلفن: 36540945 09393144872 شماره تماس ما در دانشگاه شیراز 36132685